Kas teadsid, et GoPro kaamerad ei ole mõeldud vaid ekstreemsportlastele?

GoPro ja ekstreemsport käivad kokku kui sukk ja saabas. Või vähemalt on see üldlevinud arvamus. Aga kas teadsid, et GoPro kaamerad ei ole vaid seikluskaamerate tipp, vaid on ka ideaalseks valikuks peresündmuste jäädvustamisel?

Kompaktse kaamera võlu

Miks me üldse vaevume tegema fotosid ja videoid? Muidugi selleks, et neid hiljem ise üle vaadata või teistega jagad. See aga tähendab, et kaamera peaks põhimõtteliselt alati olema reageerimisvalmis. Suured peegelkaamerad ning videokaamerad, mis pakuvad tõeliselt head kvaliteeti, on tihtipeale liiga kallid, et julgeks neid igale poole kaasa võtta ning kogu aeg kasutusvalmis hoida. Selle aja peale aga kui peegelkaamera oma turvalisest kotist välja võetud, on hetk juba möödas.

Kompaktsus on GoPro üks tuntumaid eeliseid ehk unusta ära suur ja kohmakas kaamerakott. GoPro kaamerad mahuvad väga hästi ka taskusse! Kuigi valik on suur ka Kaup24 veebilehel, siis kompaktsete kaamerate maailmas ei ole kuigi palju teisi brände ja mudeleid, mis suudaksid neile selles osas konkurentsi pakkuda. Seda eriti siis, kui võtta arvesse, et GoPro väike suurus ei tähenda, et funktsionaalsuse arvelt allahindlust tehtaks.

GoPro kaamerad on tegutsemisvalmis igas olukorras

Kompaktsust saab ära kasutada ka seetõttu, et GoPro kaamerad tulevad võimalusega kinnitada neid põhimõtteliselt igale poole: kiivrile, kelgule, autole, rattale, kotile, mütsile, droonile aga ka rakmetega rinnule või koera seljale! Vaata, mida pakub Hansapost, ning kindlasti leiad sobiva kinnituse.

Ei mingit laste poseerima käsutamist ja võltse naeratusi, vaid kordumatute hetkede lihtne jäädvustamine. Tänu kinnitusvõimalustele jäävad ka kasutaja käed vabaks. Seda oskavad hinnata tõenäoliselt kõik lapsevanemad, kelle lapsed on just jõudnud maailma avastamise ikka ning ei suuda oodata, et saaks aina edasi liikuda!

Kõks siit, kõks sealt – ei mingit probleemi

Jah, enamikel on taskus ülimalt võimas nutitelefon, ent kas sa tahad tõesti seda kasutada? Filmimine ja fotode tegemine tähendab, et tühjendad telefoni akut ning koormad telefoni mälu. On ka oht, et pillad telefoni maha – katkine telefon võib tähendada kaotatud videoid, fotosid, kontakte ning rohkemaidki probleeme.

GoPro kaamerad päästavad sellest murest. Väike kukkumine, olgu või porilompi, ei tee sellele mitte kui midagi. Miks loeb see just lastega reisides? GoPro on kaamera, mille võib lastele kätte anda, et hoopis nemad saaksid võtta kaameramehe rolli ja salvestada toimuvat enda unikaalsest vaatepunktist! Ja kui filmimise käigus kaamera kuskile vastu kopsab või maha kukub, ei ole miskit hullu! Võta GoPro kaamera kaasa randa, rabamatkale, telkima, kelgu- ja suusamäele ning unusta muretsemine, kas kaamera ka tervelt tagasi jõuab.

Oluline on ka kasutamise lihtsus. Kuigi GoPro kaamerad tulevad rohkemate funktsioonidega, siis enamjaolt piisab põhifunktsioonidest. Näita need korra ette ning reeglina ongi kõik juba selge! Uuemad mudelid saab sünkroniseerida oma telefoniga, mis lubab käigu pealt valida, milliseid fotosid ja videoid jagada. 

Lisa kommentaar